Uddan dine medarbejdere – online –
med lønkompensation

Med opkvalificering online, sikrer du, at dine medarbejdere får lønrefusion til minimum dagpengesats. Din virksomhed og dine medarbejdere vil stå bedre rustet, når Corona-krisen er overstået. VUC ERHVERV Sjælland er i gang med flere IT-kurser.

Mange virksomheder sender deres medarbejdere hjem – midlertidigt eller permanent – men der er en tredje og bedre mulighed:
Uddannelse. Kontakt vores uddannelseskonsulenter og hør mere.

VUC ERHVERV Sjælland tilbyder foreløbig følgende kurser:

  • IT Online
  • Excel Online
  • Engelsk Online
  • Individuel KompetenceVurdering Online
  • Ordblindeundervisning Online

Mandag gik kurset i gang, hvor underviser på IT Online og Excel Online Michael Augustine gav en virtuel prøvetime via Teams – som gratis kan downloades, det er Microsoft Office-pakken, hvis man er kursist hos én af VUC ERHVERV Sjællands skoler, fx HF & VUC Klar

Uge for uge kommer flere kurser til, seneste nye er kurset i Excel Online. Hvis din virksomhed eller dine medarbejdere mangler et skræddersyet forløb, fx salg og service, målrettede ledelseskurser, så kan vi også dette.

Tilmelding foregår ved at kontakte én af vores konsulenter på mail; https://www.vucerhverv-sjaelland-kobenhavn.dk/kontakt/

Flere gode historier

19. maj 2020HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker "HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker" Lasse Matthiesen afsluttede i 2017 sin HF - og vendte tilbage til skolen i 2020 - nu som lærling for at blive automatiktekniker. Med HF som en nødvendig genvej.
Bernt Dickow og Flemming Højbjerg, Vej og Park i Nakskov .
18. december 2019Som ordblind får du gode værktøjer og huskeregler Det kan føles som et tabu at være ordblind. Der er derfor et stort behov for at sætte opmærksomhed på ordblindhed, og hvorfor et ordblindekursus kan gøre en forskel for den enkelte medarbejder. VUC Erhverv Sjælland tilbyder ordblindeundervisning for voksne, der ønsker at blive bedre til at læse og skrive. Medarbejderne fra Vej og Park i Lollands Kommune har været glade for dette tilbud.
Charlotte Munch og Bianca Kehlet Bruhn Kofoedsminde
18. december 2019Man kan altid blive bedre til dansk Otte medarbejdere fra administrationen på Kofoedsminde på Lolland har været på kursus hos VUC i skriftligt dansk. De var glade for at kurset kunne holdes hos dem selv. Inden kursets start blev deltagerne testet. Det viste sig at alle skulle have dansk på trin 4, som er det højeste niveau på FVU.