Flere gode historier

Online undervisning i digital kommunikation – i samarbejde med HK

For at blive bedre, eller bare være klar til fremtiden, må man nogle gange tage skridtet, og få et kursus.

I et samarbejde mellem HK Sjælland og VUC Erhverv Sjælland og København afholdtes gennem foråret grundlæggende kurser i kommunikation – nærmere betegnet: Business English, og Digital Kommunikation.

Succesfuld kommunikation har stor betydning, både i ens job og i hverdagen, og om det er via digitale platforme og systemer, eller det talte sprog, kræver det at man både kender værktøjerne og får brugt dem. Disse kurser har hjulpet HK’s medlemmer med netop dette, og har været både effektfuldt og relevant. Deltagerne har været med mange forskellige baggrunde, men alle med et ønske om enten at blive bedre til det de allerede kunne, eller lære nyt. Kurserne er åbne, og alle er velkomne. Man får en samtale med underviseren inden opstart, så man sikrer sig at man kan bruge indholdet og er i målgruppen. Denne indledende samtale har også været en stor succes, da der sker en forventningsafstemning, allerede inden kurset går i gang, og man får en chance for at møde underviseren. Kurserne har samtidig givet en masse vidensdeling deltagerne imellem og er derudover meget praksisnære.

Vi fortsætter med at udbyde kurserne, så læs mere og tilmeld dig, her på hjemmesiden.

19. maj 2020HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker "HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker" Lasse Matthiesen afsluttede i 2017 sin HF - og vendte tilbage til skolen i 2020 - nu som lærling for at blive automatiktekniker. Med HF som en nødvendig genvej.
Bernt Dickow og Flemming Højbjerg, Vej og Park i Nakskov .
18. december 2019Som ordblind får du gode værktøjer og huskeregler Det kan føles som et tabu at være ordblind. Der er derfor et stort behov for at sætte opmærksomhed på ordblindhed, og hvorfor et ordblindekursus kan gøre en forskel for den enkelte medarbejder. VUC Erhverv Sjælland tilbyder ordblindeundervisning for voksne, der ønsker at blive bedre til at læse og skrive. Medarbejderne fra Vej og Park i Lollands Kommune har været glade for dette tilbud.
Charlotte Munch og Bianca Kehlet Bruhn Kofoedsminde
18. december 2019Man kan altid blive bedre til dansk Otte medarbejdere fra administrationen på Kofoedsminde på Lolland har været på kursus hos VUC i skriftligt dansk. De var glade for at kurset kunne holdes hos dem selv. Inden kursets start blev deltagerne testet. Det viste sig at alle skulle have dansk på trin 4, som er det højeste niveau på FVU.