Image

Ny uddannelseskonsulent

Simon Vedel Pedersen er den 1. august tiltrådt som Uddannelseskonsulent i VUC ERHVERV Sjælland.

Simon er uddannet i Kommunikation, Pædagogik og Uddannelsesstudier fra Roskilde Universitet og har desuden en toårig skuespilleruddannelse. Han kommer fra en stilling som projektleder i Københavns Kommunes Ungdomsskole, hvor han bl.a. har arbejdet med udvikling, drift og ledelse af undervisningstilbud til de københavnske folkeskoler samt kompetenceudvikling af lærere.

Simon har desuden erfaring med kompetenceudvikling af medarbejdere inden for detailbranchen.

Med Simons baggrund har vi dermed endnu engang styrket konsulentteamet i VUC ERHVERV Sjælland. Simon bidrager med central viden, særligt i forhold til de mange ny online undervisningstilbud, som vi hele tiden udvikler og tilbyder, både offentlige og private virksomheder.

Flere gode historier

19. maj 2020HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker "HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker" Lasse Matthiesen afsluttede i 2017 sin HF - og vendte tilbage til skolen i 2020 - nu som lærling for at blive automatiktekniker. Med HF som en nødvendig genvej.
Bernt Dickow og Flemming Højbjerg, Vej og Park i Nakskov .
18. december 2019Som ordblind får du gode værktøjer og huskeregler Det kan føles som et tabu at være ordblind. Der er derfor et stort behov for at sætte opmærksomhed på ordblindhed, og hvorfor et ordblindekursus kan gøre en forskel for den enkelte medarbejder. VUC Erhverv Sjælland tilbyder ordblindeundervisning for voksne, der ønsker at blive bedre til at læse og skrive. Medarbejderne fra Vej og Park i Lollands Kommune har været glade for dette tilbud.
Charlotte Munch og Bianca Kehlet Bruhn Kofoedsminde
18. december 2019Man kan altid blive bedre til dansk Otte medarbejdere fra administrationen på Kofoedsminde på Lolland har været på kursus hos VUC i skriftligt dansk. De var glade for at kurset kunne holdes hos dem selv. Inden kursets start blev deltagerne testet. Det viste sig at alle skulle have dansk på trin 4, som er det højeste niveau på FVU.