Flere gode historier

Kurser for forretningsdrivende

Et godt og nært samarbejde med det lokale erhvervsliv har skabt yderst relevante og praksisnære kurser, omkring øget digitale kompetencer til sin forretning.

Med den effekt at en masse forretningsdrivende og andre interesserede har deltaget, i en ellers travl hverdag. Der blev derved både skabt et øget netværk, samt øgede grundlæggende kompetencer til sin online forretning.

Både den praksisnære undervisning, samt erfaringsudveksling mellem deltagerne, har gjort at kurserne har været en succes, og vi fortsætter derfor med at udbyde kurserne.

Kurset afholdes online, men ”live” sammen med andre deltagere og underviser.

Citat fra Kalundborgegnens Erhvervsråd:
” Vi har haft stor glæde af vores samarbejde med VUC Erhverv, og ikke mindst med konsulent Tim Brandstrup. Vi har haft små 30 virksomheder gennem SoMe kursus, og der er gode tilbagemeldinger. Ikke mindst har det været en stor fornøjelse at  opleve at konstruktiv kritik fra kursisterne blev løftet ind og håndteret. Vi kommer til at arbejde mere sammen med VUC Erhverv ”

Citat fra Slagelse erhvervscenter:
”Vores oplevelse var et tæt og godt samarbejde mellem os og VUCklar der sikrede en nem og fleksibel planlægning af et kursus, med præcis det indhold vi efterspurgte. Kursisternes oplevelse af kurset var god og flere har tilkendegivet at de allerede er i fuld gang med anvende de ting de har lært. Indholdet var særdeles relevant og tog udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og niveau, der også gav anledning til gode dialoger deltagerne imellem. ”

19. maj 2020HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker "HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker" Lasse Matthiesen afsluttede i 2017 sin HF - og vendte tilbage til skolen i 2020 - nu som lærling for at blive automatiktekniker. Med HF som en nødvendig genvej.
Bernt Dickow og Flemming Højbjerg, Vej og Park i Nakskov .
18. december 2019Som ordblind får du gode værktøjer og huskeregler Det kan føles som et tabu at være ordblind. Der er derfor et stort behov for at sætte opmærksomhed på ordblindhed, og hvorfor et ordblindekursus kan gøre en forskel for den enkelte medarbejder. VUC Erhverv Sjælland tilbyder ordblindeundervisning for voksne, der ønsker at blive bedre til at læse og skrive. Medarbejderne fra Vej og Park i Lollands Kommune har været glade for dette tilbud.
Charlotte Munch og Bianca Kehlet Bruhn Kofoedsminde
18. december 2019Man kan altid blive bedre til dansk Otte medarbejdere fra administrationen på Kofoedsminde på Lolland har været på kursus hos VUC i skriftligt dansk. De var glade for at kurset kunne holdes hos dem selv. Inden kursets start blev deltagerne testet. Det viste sig at alle skulle have dansk på trin 4, som er det højeste niveau på FVU.