Har du tid, har du mulighed

Har du medarbejdere, der går hjemme og har lidt ekstra tid? VUC Erhverv Sjælland & København tilbyder fjernundervisning til medarbejderne, så tiden kan udnyttes bedre og medarbejderne kan blive opkvalificeret og klar til når der igen er fuldt gang i hjulene.

Hvad er Fjernundervisning?

Fjernundervisning er undervisning på afstand, dvs. medarbejderne sidder derhjemme og følger undervisning via computer/tablet. Læreren er også på online og guider kursisten igennem forløbet.

Fordele ved fjernundervisning

    • Fleksibilitet – medarbejderne følger undervisningen, hvor og når de har tid
    • Der er ingen transporttid
    • Undervisningen tilpasses virksomhedens og medarbejderens behov og niveau
    • Mulighed for korte intensive kurser eller kurser over en længere periode.

Hvad kan medarbejderen lære gennem fjernundervisning?

Vi har mange fag, der kan følges som fjernundervisning, men særligt IT Online, Engelsk Online eller ordblindeundervisning online kan være relevante lige nu. Se oversigten over vores online kurser.

Praktisk omkring fjernundervisning

Medarbejderen skal have adgang til en PC og til internettet. Alle kursisterne får en undervisningsplan, der er tilpasset deres og virksomhedens behov. Medarbejderne er løbende i kontakt med deres lærer via Skype eller MS Teams.

Hvad koster det?

Mange af kurserne er gratis, men det afhænger at niveauet på kurset. I flere tilfælde vil det også være muligt at søge om løntabsgodtgørelse (SVU) via www.svu.dk. Ligeledes kan virksomheden kontakte kompetencefonde for muligheden for støtte. Kontakt os, hvis du er i tvivl.

Hvordan kommer vi igang?

Hvis du vil høre mere om mulighederne for fjernundervisning, så kontakt en af vores konsulenter.

Hvordan søger jeg løntabsgodtgørelse?

Læs mere på siden om løntabsgodtgørelse.

Kontakt VUC Erhverv Sjælland & København for at høre mere om fjernundervisning til dig og din virksomhed.

Flere gode historier

19. maj 2020HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker "HF gjorde mig klar til uddannelsen som automatiktekniker" Lasse Matthiesen afsluttede i 2017 sin HF - og vendte tilbage til skolen i 2020 - nu som lærling for at blive automatiktekniker. Med HF som en nødvendig genvej.
Bernt Dickow og Flemming Højbjerg, Vej og Park i Nakskov .
18. december 2019Som ordblind får du gode værktøjer og huskeregler Det kan føles som et tabu at være ordblind. Der er derfor et stort behov for at sætte opmærksomhed på ordblindhed, og hvorfor et ordblindekursus kan gøre en forskel for den enkelte medarbejder. VUC Erhverv Sjælland tilbyder ordblindeundervisning for voksne, der ønsker at blive bedre til at læse og skrive. Medarbejderne fra Vej og Park i Lollands Kommune har været glade for dette tilbud.
Charlotte Munch og Bianca Kehlet Bruhn Kofoedsminde
18. december 2019Man kan altid blive bedre til dansk Otte medarbejdere fra administrationen på Kofoedsminde på Lolland har været på kursus hos VUC i skriftligt dansk. De var glade for at kurset kunne holdes hos dem selv. Inden kursets start blev deltagerne testet. Det viste sig at alle skulle have dansk på trin 4, som er det højeste niveau på FVU.