Det siger kunderne

" Med danskkurset er vi med til at sikre højere livskvalitet hos udenlandske medarbejdere og større trivsel på arbejdspladsen, fordi de pludselig forstår og taler bedre dansk. Martina Frang Mostad, udviklingskonsulent i Lolland Kommune.

Danskundervisning på fyraftenshold

" Jeg har fået nogle teknikker og værktøjer til at blive bedre. Du skaber ud fra undervisningen dine egne huskeregler. Bernt Dickow, Park og Vej, Nakskov Kommune.

Danskundervisning på fyraftenshold

" Jeg var ikke særlig vild med tysk i skolen. Men det går langt bedre nu. Der er et konkret formål med at lære tysk. Det er sjovt, og man lærer noget. Dennis Kristensen, Hørkram.

At glæde sig til tysk

" Jeg er helt klart blevet skarpere på endelser og har fået en bedre læseteknik. Bianca Kehlet Bruhn, Kofoedsminde, Region Sjælland.

Man kan altid blive bedre til dansk

" En helt ny måde at gå til eksamen på, det gik rigtig godt – super oplevelse. Jesper Sommer, maskinarbejder, Ensinger Plast.

I job og uddannelse samtidigt

 "Job i spil"

Halvdelen af landets jobcentre og a-kasser deltager over de næste to år i VUC’s kompetenceudviklingsprojekt "Job i spil", som sigter mod at hjælpe ledige i job og uddannelse.
En central del af projektet er et innovativt digitalt dialogværktøj i form af et spil, der skal bidrage til at identificere og motivere ledige med læse-, skrive- og regnevanskeligheder.

VUC Erhverv Sjælland & København deltager i projektet.

Læs mere om "Job i spil"