Det siger kunderne

Med danskkurset er vi med til at sikre højere livskvalitet hos udenlandske medarbejdere og større trivsel på arbejdspladsen, fordi de pludselig forstår og taler bedre dansk. Martina Frang Mostad, udviklingskonsulent i Lolland Kommune.

Danskundervisning på fyraftenshold

Jeg har fået nogle teknikker og værktøjer til at blive bedre. Du skaber ud fra undervisningen dine egne huskeregler. Bernt Dickow, Park og Vej, Nakskov Kommune.

Danskundervisning på fyraftenshold

Jeg var ikke særlig vild med tysk i skolen. Men det går langt bedre nu. Der er et konkret formål med at lære tysk. Det er sjovt, og man lærer noget. Dennis Kristensen, Hørkram.

At glæde sig til tysk

Jeg er helt klart blevet skarpere på endelser og har fået en bedre læseteknik. Bianca Kehlet Bruhn, Kofoedsminde, Region Sjælland.

Man kan altid blive bedre til dansk

En helt ny måde at gå til eksamen på, det gik rigtig godt – super oplevelse. Jesper Sommer, maskinarbejder, Ensinger Plast.

I job og uddannelse samtidigt

 “Job i spil”

Halvdelen af landets jobcentre og a-kasser deltager over de næste to år i VUC’s kompetenceudviklingsprojekt “Job i spil”, som sigter mod at hjælpe ledige i job og uddannelse.
En central del af projektet er et innovativt digitalt dialogværktøj i form af et spil, der skal bidrage til at identificere og motivere ledige med læse-, skrive- og regnevanskeligheder.

VUC Erhverv Sjælland & København deltager i projektet.

Læs mere om “Job i spil”